Degusztációs menü Keleméri bárány hasaalja, édesköménysalátával, sütőtökkel Alzinger Grüner Veltliner Frauenweingarten Federspiel, 2014 Wachau Velős derelye nyúlkolbásszal, lestyános roqueforttal Figula Balázshegy Chardonnay, 2013 Balatonszőlős Tökmagos vaddisznószűz lilaburgonya-dödöllével, vargányával Vylyan Merlot, 2011 Villány Kézműves sajtválogatás Liszkay Cabernet Franc Giulia, 2012 Monoszló
Rózsavölgyi csokoládé-ganache torta passiógyümölccsel Chateau Mauras, 2011 Sauternes Menü ára: 9 500 Ft Menü ára bor kíséretével: 14 800 Ft Degusztációs menü rendelésére teljes asztaltársaság választása esetén van lehetőség Étlap
|
||
Előételek
|
||
Bivalymozzarella házi ajvárral | 2 190 Ft | |
|
||
Süllőpofa, feketetészta „carbonara” | 2 490 Ft | |
|
||
Tatarbeefsteak retekkel, fürjtojással és zellerrel | 2 990 Ft | |
|
||
Kacsamáj-terrine füstölt libamellel, almatextúrákkal |
2 990 Ft
|
|
Keleméri bárány hasaalja, édeskömény salátával, sütőtökkel
|
2 490 Ft
|
|
|
||
Saláták
|
||
Klasszikus cézár saláta csirkemellel | 2 390 Ft | |
|
||
Pisztráng saláta | 2 690 Ft | |
|
||
Levesek
|
||
Gyöngytyúkleves húsos töltikével | 1 290 Ft | |
|
||
Céklakrémleves nyelvhallal | 1 490 Ft | |
|
||
Bakonyi vaddisznóraguleves | 1 490 Ft | |
Tészták
|
||
Szurokfüves túró-gnocchi szarvasgombás kecskesajttal, pancettával | 2 890 Ft | |
|
||
Paradicsomos házi tagliatelle csípős rákkal | 3 590 Ft | |
Velős derelye nyúlkolbásszal, lestyános roqueforttal
3 190 Ft
|
||
Muflonpaprikás-lasagnette zsendicével | 2 890 Ft | |
Véreshurkarizottó konfitált malaccsülökkel | 2 890 Ft | |
Főételek
|
||
Tokhal citrusos belugalencsével és pak choy-jal | 3 990Ft | |
|
||
Lazacfilé csicsókával, feketegyökérrel | 4 190 Ft | |
|
||
Jércecomb filé aszalt paradicsommal, fokhagymás parajjal és sonkás burgonyával | 2 890 Ft | |
|
||
Kacsamell káposztás gombóccal, turbolyás paszternákkal | 3 890 Ft | |
|
||
Ludaskása libacombbal, libazúzával és libamájjal | 3 890 Ft | |
|
||
Rántott fledermaus kifliburgonyával, tejfölös uborkaspagettivel | 3 490 Ft | |
|
||
Mangalicapofa-vadas szarvasgombás raviolival | 3 890 Ft | |
|
||
Tökmagos vaddisznószűz lilaburgonya-dödöllével, vargányával | 4 490 Ft | |
Angus marhahátszín steak burgonyával, chilis adzuki babbal 4 890 Ft | ||
|
||
Szarvasbélszín juhtúrós polentával és céklával 5 990 Ft | ||
Desszertek
|
||
Tonkababos túrógombóc áfonyával | 1 390 Ft | |
|
||
Rózsavölgyi csokoládé-ganache torta passiógyümölccsel | 1 390 Ft | |
|
||
Kókuszos panna cotta ananásszal és mogyoróval | 1 390 Ft | |
Kézműves sajtválogatás | 1 690 Ft | |
|
Az árak forintban értendők és tartalmazzák az áfát!
Jó étvágyat kíván a Chianti étterem csapata!
Ruprecht László executive chef
Varga Roland konyhafőnök
Kerekes László szakács
Krizsán Gábor szakács
Varga Botond szakács
Krizsán Gábor szakács
Varga Botond szakács
Bagó Zsófia pincér
Dávid Zsolt pincér
László Szabolcs pincér
Somogyi Attila pincér
Martonosi Zsolt étteremvezető
Chianti Étterem
8200 Veszprém, Csermák Antal u. 13.
Asztalfoglalás: 06 88 410 385
e-mail: [email protected]
web: www.chiantietterem.hu