Degusztációs menü
 
Keleméri bárány hasaalja, édesköménysalátával, sütőtökkel
Alzinger Grüner Veltliner Frauenweingarten Federspiel, 2014 Wachau
 
Velős derelye nyúlkolbásszal, lestyános roqueforttal
Figula Balázshegy Chardonnay, 2013 Balatonszőlős
 
Tökmagos vaddisznószűz lilaburgonya-dödöllével, vargányával
Vylyan Merlot, 2011 Villány
 
Kézműves sajtválogatás
Liszkay Cabernet Franc Giulia, 2012 Monoszló
 
Rózsavölgyi csokoládé-ganache torta passiógyümölccsel
Chateau Mauras, 2011 Sauternes
 
Menü ára: 9 500 Ft
Menü ára bor kíséretével: 14 800 Ft
 
Degusztációs menü rendelésére teljes asztaltársaság választása esetén van lehetőség
 
 
Étlap 
 
 
 
Előételek
 
 
Bivalymozzarella házi ajvárral 2 190 Ft  
 
 
Süllőpofa, feketetészta „carbonara”  2 490 Ft  
 
 
Tatarbeefsteak retekkel, fürjtojással és zellerrel  2 990 Ft  
 
 
Kacsamáj-terrine füstölt libamellel, almatextúrákkal
2 990 Ft
 
 
Keleméri bárány hasaalja, édeskömény salátával, sütőtökkel 
 
2 490 Ft
                                                                                                 
 
 
 
Saláták
 
 
Klasszikus cézár saláta csirkemellel 2 390 Ft  
 
 
Pisztráng saláta 2 690 Ft  
 
 
     
Levesek
 
 
Gyöngytyúkleves húsos töltikével  1 290 Ft  
 
 
Céklakrémleves nyelvhallal  1 490 Ft  
 
 
Bakonyi vaddisznóraguleves  1 490 Ft  
     
     
 
Tészták
 
 
Szurokfüves túró-gnocchi szarvasgombás kecskesajttal, pancettával  2 890 Ft  
 
 
Paradicsomos házi tagliatelle csípős rákkal 3 590 Ft  
 
Velős derelye nyúlkolbásszal, lestyános roqueforttal                                                                                               3 190 Ft
 
 
Muflonpaprikás-lasagnette zsendicével  2 890 Ft  
   
Véreshurkarizottó konfitált malaccsülökkel  2 890 Ft  
 
 
Főételek
 
 
Tokhal citrusos belugalencsével és pak choy-jal 3 990Ft  
 
 
Lazacfilé csicsókával, feketegyökérrel  4 190 Ft  
             
Jércecomb filé aszalt paradicsommal, fokhagymás parajjal és sonkás burgonyával 2 890 Ft  
 
 
Kacsamell káposztás gombóccal, turbolyás paszternákkal  3 890 Ft  
 
 
Ludaskása libacombbal, libazúzával és libamájjal  3 890 Ft  
 
 
Rántott fledermaus kifliburgonyával, tejfölös uborkaspagettivel  3 490 Ft  
 
 
Mangalicapofa-vadas szarvasgombás raviolival  3 890 Ft  
 
 
Tökmagos vaddisznószűz lilaburgonya-dödöllével, vargányával  4 490 Ft  
   
Angus marhahátszín steak burgonyával, chilis adzuki babbal                                                                               4 890 Ft    
 
 
Szarvasbélszín juhtúrós polentával és céklával                                                                                                        5 990 Ft                                                                
 
Desszertek
 
 
Tonkababos túrógombóc áfonyával  1 390 Ft  
 
 
Rózsavölgyi csokoládé-ganache torta passiógyümölccsel  1 390 Ft  
 
 
Kókuszos panna cotta ananásszal és mogyoróval  1 390 Ft  
   
Kézműves sajtválogatás  1 690 Ft  
 
 
 
Az árak forintban értendők és tartalmazzák az áfát!
 
Jó étvágyat kíván a Chianti étterem csapata!

Ruprecht László executive chef

Varga Roland konyhafőnök
Kerekes László szakács
Krizsán Gábor szakács
Varga Botond szakács

Bagó Zsófia pincér
Dávid Zsolt pincér
László Szabolcs pincér
Somogyi Attila pincér

Martonosi Zsolt étteremvezető

Chianti Étterem
 
8200 Veszprém, Csermák Antal u. 13.
Asztalfoglalás: 06 88 410 385
web: www.chiantietterem.hu
 
 
 
Facebook Twitter iwiw